Actueel

Lopen van het labyrint

 


Wandelingen

Informatie en aanmelden: >>>

 

Inspiratie

Luisterend, naar de gewijde stem van de stilte…

Coaching

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is ondersteunend als u een stap in uw loopbaan wilt maken, op zoek bent naar werk, of als u vastloopt in uw werk. Of als u gedwongen wordt uit te kijken naar ander werk.
Loopbaancoaching verheldert keuzepatronen, waardoor u bewuster omgaat met veranderingen en zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor nieuwe stappen in uw loopbaan. U leert verbindingen maken tussen zingeving en loopbaan. U brengt uw gewenste werkomgeving in kaart, krijgt uw talenten, kwaliteiten en vaardigheden helder, naast uw drijfveren.

Coaching

Coaching is zakelijk en persoonlijk, confronterend en liefdevol, uitnodigend en uitdagend. Het doel is beter functioneren, vanuit eigen kracht, met plezier in je werk, energie, zelfinzicht, en doelgerichtheid.

Levenscoaching

Voor vragen die verder gaan dan over werk alleen; voor levensvragen, voor bezinning en heroriëntatie op levensthema’s - relatieproblemen, scheiding, verlies van een geliefde of van gezondheid - kan levenscoaching een hulpmiddel zijn om, middels individuele gesprekken met een ervaren coach, antwoorden te vinden die u helpen om vanuit overgave en inzicht te leven en vanuit innerlijk weten te kunnen handelen.